23 April 2013

Har inte berättat här för er än med för några veckor sedan vart den ena av våra hundar James påkörd av en bild och vi fick lov att avliva honom.
MEN nu till det roligare. En valp, ja en ny hund till Victor eftersom James var hans. Den heter Eddie (Eddy?) och är runt 8-9 veckor gammal och kissar överallt. Det är Charlottes hund som är pappa vilket är lite roligt!
 
Sen till händelse nummer två, jag var med om en fölning!! Vi har ett föl sedan tidigare som kom för kanske 1 vecka sedan och nu ett till alltså. De var ute i de stora hagarna, fölstona alltså och Griotte (mamman) började bete sig oroligt och Martina märkte det och 5 minuter senare var alltså en liten fölunge påväg ut, tog typ 10 sekunder sen var den ute, tur att vi hann springa dit! Var perfekt, solen var varm och gräset vart torrt så det var perfekt för att göra det ute, 10 på morgonen kom den alltså. Coolt!
Så här nu har jag tagit lite kassa bilder, det blir fler senare när resten av fölen kommer vi har fortfarande 3-4 kvar som ska ploppa ut!
 
Här är alltså de fölet som är ca. 1 vecka gammalt. Efter våran egen hingst Kiwi!
 
 
 
Spana in Eddie i bakgrunden, liten!
 
 

ser
Eddie första gången han ser hästar haha
 
 
 
Och sen den nya, här klockan 14 och den föddes kl. 10 alltså bara några timmar gammalt!
 
 
 

 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0