24 Maj 2013

Här är några "fina" bilder på mig och Quetsch från fredagen!
 

23 Maj 2013

Sorry för LÅNGT uppehåll men det har hänt så sjukt mycket. Ska försöka ta det från början.
 
1. Hade hopptränig på Cerise, Quetsch och Casimir som jag har film på. Gick super. Ramlade av Casimir x2 och en Störtade vi verkligen efter hindret båda två men ska berätta mer om det när jag lägger upp filmerna. Charlotte har kameran just nu och är borta på tävling.
 
2. Hade tävling på Quetsch och Casimir. Var iväg på fredagen den 3e med baa Quetsch först. Fick trycka på henne och rida mer än normalt men det var ju hennes andra tävling. En felfri runda fick vi och jag vart jättenöjd. Sedan var vi iväg på lördagen med Quetsch och Casimir. Quetsch stoppade två gånger på sista hindret som var en helt vanlig oxer och då hade vi redan hoppat alla läskiga hinder så jag fattade inte varför hon stannade. Kanske var det för att vi hoppade mot publiken. Själva rundan var ite lika snygg som dagen innan heller, jag drog henne mycket er i munnen och red helt enkelt inte lika bra.
Sen Casimir, hoppa hinder nummer ett och en vänstersväng till tvåan och där stannade han och stod på bakbenen tills vi vart uteslutna. Och det går verkligen inte att göra någonting när han håller på sådär helt otroligt. Men jag lyckades att galoppera ett var runt banan innan vi fick lov att gå ut.
Efter tävlingen åkte vi direkt till ett annat stall och hoppade hinder där så att han  inte bara skulle få gå hem och vila och det gjorde han ju bara så så bra. Konstig häst. Så alltså ingen mer tävling för mig och honom nu, tack för det.
 
3. Jag har varit i London i 3 dagar med Ingrid som jag fick i födelsedagspresent, jättekul och jag shoppade som bara tusan, ska lägga upp lite bilder!
 
4. Har varit på intervju hos Catella Bank här i Luxemburg om en position som jag har FÅTT, hur sjukt är inte det, jag kan väl ingenting om banker men det ska nog lösa det. Ska tydligen få ett eget kontor också, COOLT, men I belive it when I see it.
 
5. Mamma och Jocke kom ner en långhelg och vi åt en massa go mat och åkte till Tyskland på en dagstur.
 
6. Kollat på en studio (möblerad lägenhet) här i stan som var SUPER liten så det blir inte den, hur svårt ska det vara att hitta någon vettig stans att bo?!
 
7. Orange har ÄNTLIGEN fått sit föl som har gått 2-3 veckor över tiden, ska upp och kolla på det snart!
 
8. For Jump (ett annat avelsto) fick sitt föl typ 3 veckor för tidigt ute på fälten där de går och vi hittade det dörr och halvätet av en massa djur. Jättettråkigt för henne och det lille fölet. Charles har också svårt att se hur det skulle kunna dött. Kanske bara tt den kom för tidigt och allting inte funkade som det skulle...
 
Dåligt att avsluta med en sådan tråkig sak så jag lägger upp lite fina bilder istället!
 
 
 
 

RSS 2.0